termékeink
 ügyfélszolgálat
Kérdése van?
Hívjon minket most!
(99) 544-650

Munkanapokon
7-15 óra között

 kapcsolat

SEFRA-FARBEN KFT.
9443 Petőháza, Kinizsi u. 6.
Tel: 99/544-650
E-mail:  

Nyitva tartás:
H-P: 7.00-15.30

 TESZT PLUSSZ

2010.okt.11.
A Teszt plussz - A fogyasztók magazinja 2010. május II. évfolyam 5. számának Házi teszt rovatában a matt diszperziós beltéri fehér falfestékeket tesztelték. A próbán a Sefra Hungária Festékgyártó és Forgalmazó Kft. által forgalmazott Sefra Bio-Lotos falfesték kiváló (ötcsillagos) minősítést ért el, s egyben megkapta a Teszt plussz Ajánlott Termék védjegyet.
TESZT PLUSSZ

A beltéri diszperziós falfestékek négy fontos tulajdonsága közül az átlag fogyasztónak a fedőképesség a leglényegesebb. A teszt során ezt úgy vizsgálták, hogy 40 x 140 centiméteres függőleges sávokat jelöltek ki, melyeken keresztül egy 20 centiméteres sávot feketére festettek. Az esélyegyenlőség érdekében azonos minőségű és méretű teddy hengert használtak, alapozót viszont nem. A tesztelt falfestékekből egységnyi mennyiséget használtak fel hígítás nélkül.

 

  A Sefra Bio-Lotos falfestéken jól olvasható a gyártás dátuma, a minőség-megőrzési idő pedig 24 hónap. A fehérséget tekintve a vizsgált festékek közül hármat talált a zsűri fehérnek, ezek között volt a Sefra Bio-Lotos is; fedettség tekintetében pedig csupán egy árnyalattal maradt le az első helyről, s így második helyen végzett.

 

  A Sefra Bio-Lotos falfestékről a vizsgálat alapján elmondható, hogy a három első helyezett falfesték (kiadósság *****; fehér) közül:

#  egységára a legolcsóbb, 91 Ft/m2,

#  ár-érték arányban (egységnyi ár (Ft/m2) elosztva a kiadósság csillagszámával) a legjobb,

#  állaga sűrű, vagyis nem spórolták ki belőle az állagjavító adalékanyagot,

#  VOC (veszélyesanyag-) tartalma a megengedett értéknek megfelel.

 

/Bár a tesztnek nem képezte részét, mégis említésre méltó, hogy a Sefra Bio-Lotos falfesték használata után - a hozzáadott aromának köszönhetően - friss citrus illat érezhető./

 

A Teszt plussz magazin az ötcsillagos minősítést laboratóriumokban végzett mérésekre, szakhatósági véleményekre, hétköznapi tapasztalatokra, vásárlói véleményekre alapozza.

 

Bátran ajánljuk Önnek Mi is!


 miért mi?
  •  

    mert rugalmas, rövid és pontos határidővel dolgozunk.

  •  

    mert az általunk forgalmazott termékek minősége garantált.

  •  

    mert legtöbb termékünket raktárról szállítjuk, így a megrendelés időpontjától számított 3 munkanapon belül ügyfeleink megkapják a megrendelt termékeket.

  •  

    mert webáruházunkban éjjel-nappal; kényelmesen, időt és pénzt spórolva vásárolhat.

  •  

    mert 20 év tapasztalatával rendelkezünk; osztrák anyavállalatunk pedig több mint 120 éves múltra tekint vissza.

  •  

    mert színt adunk az életnek!

TESZT PLUSSZ